Naar inhoud Naar navigatie

Bel direct voor een afspraak 0315-323005

CV-ketels

Vervang uw cv-ketel op tijd en houd uw stookkosten laag

CV ketel vervanging
Uw cv ketel vervangen helpt om uw stookkosten laag te houden. En als u uw cv-ketel op tijd vervangt, weet u zeker dat u niet in de kou komt te zitten. Veel mensen wachten tot het laatste moment en komen dan voor een onverwacht probleem te staan.

Cv ketel vervangen na 15 jaar of eerder?
De meeste cv-ketels worden vervangen omdat ze of op zijn of defect zijn. Een cv-ketel gaat ongeveer 12 tot 15 jaar mee. Dan is de ketel aan vervanging toe. Regelmatig worden cv-ketels al eerder vervangen, omdat dat een voordeligere keus kan zijn dan repareren.

Besparen op uw stookkosten.
Doordat de CV-ketels door de fabrikanten doorlopend verbeterd worden is het rendement van een nieuwe ketel al weer aanzienlijk beter dan uw oude toestel. Naast deze fabrieksmatige verbeteringen moet u weten dat uw huidige ketel niet meer hetzelfde rendement heeft als de dag waarop hij voor het eerst heeft gebrand. Vervangen kan een aanzienlijke rendementsverbetering tot stand brengen.

Juiste ketel voor optimaal comfort.
Niet iedere CV-ketel is geschikt voor ieder huishouden of bedrijfspand. De persoonlijke omgeving is van enorm belang bij de selectie van het juiste toestel. Naast dat er gekeken moet worden naar het verwarmingsvermogen is het tapwater comfort (CW klasse) van degelijk belang! De warmwatervoorraad, de warmwaterdruk en afstand naar de tappunten zijn essentieel bij de selectie van het juiste toestel. Uiteraard is het ook verstandig om na te denken over toekomstige uitbreiding in uw woning en/of gezin. Na een aantal jaar tot de conclusie komen dat het toestel niet aan de wensen voldoet zal een teleurstelling zijn.

Scherpe prijzen vervanging
Laat u door ons informeren over uw ketel. Wij komen ter plaatse en kunnen u direct een kostenopgave doen. Ons CV-ketelplan is in modules opgebouwd, waardoor u voor zeer scherpe tarieven al een nieuwe ketel hebt. Wij vervangen al CV-toestellen vanaf 1.449,- inclusief montage en BTW.

Klik op de advertentie voor een vergroting:

Atag verlengd aktie voor de gratis One thermostaat tot 31 maart! onderstaande prijzen geleden dan ook tot 31 maart 2018.

  

  

Zoeken

Waarom kiest u voor ons?

  • Flexibel in denken en doen
  • Ruime kennis
  • Professioneel
  • 75 jaar ervaring
  • Klantvriendelijk
  • 24 uurs storingsdienst
24-uurs storingsdienst Bel 0315-323005