Naar inhoud Naar navigatie

Bel direct voor een afspraak 0315-323005

Hendriksen verbindt zich voor 3 jaar aan het Terborgse initiatief Togetherhome India

Het Togetherhome is een huis in het noorden van India waar opvang wordt geboden aan volwassenen met een verstandelijke beperking. 

De opvang voor mensen met een beperking wordt al vaak geregeld door particuliere initiatieven, maar daar is een groot tekort aan. Er is met name behoefte aan kleinschalige woonvormen waar de cliënten goede medische verzorging krijgen en waar zij op een professionele manier begeleid kunnen worden met maximale mogelijkheden voor ontwikkeling.

    

Het is gelukt om te starten in een nieuw gebouwde accomedatie met 10 tot 15 bewoners dat uitgebreid kan worden tot maximaal 20 bewoners. Er wordt gewerkt met vaste gediplomeerde krachten. De paters ter plaatse hebben grond beschikbaar gesteld voor een gebouw. De plannen gaan uit van 10 tot 20 mensen met een beperking die daar in een veilige, vertrouwde en menswaardige woonsituatie kunnen verblijven.

  

De naam Togetherhome is door de stichting bedacht naar het voorbeeld van het Thomashuis in Terborg dat door onze buurman Harry en Leonie Geven wordt gerund.

Hendriksen neemt voor de komende 3 jaar substantieel deel van de exploitatiekosten voor zijn rekening zodat zorg geboden kan worden.

Zoeken

Waarom kiest u voor ons?

  • Flexibel in denken en doen
  • Ruime kennis
  • Professioneel
  • 75 jaar ervaring
  • Klantvriendelijk
  • 24 uurs storingsdienst
24-uurs storingsdienst Bel 0315-323005