Nieuwe vacature Loodgieter

Nieuwe vacature Loodgieter

Vacature Loodgieter

Als servicemonteur ga je aan de slag met het (preventief) onderhoud en het verhelpen van storingen aan CV-ketels, CV-installaties en sanitaire installaties in  voornamelijk de woning- en utiliteitsbouw. Voor het periodiek meedraaien van een storingsdienst draai jij je hand niet om. Het is mooi meegenomen dat je de installaties zelf in bedrijf kunt stellen en keuren. Lukt dit (nog) niet? Dan leren wij je het!

Wat breng je mee

Je bent een servicegerichte monteur met – bij voorkeur – een MBO-diploma richting installatietechniek op zak. Kennis van en ervaring met werktuigbouwkundige installaties is een pre. Je vindt het leuk om je nieuwe (product)kennis snel eigen te maken. Daarnaast ben je in het bezit van rijbewijs B.

Wat kun je verwachten

Een werkomgeving waar volop ruimte is voor jouw ideeën. Naast een goed salaris en telefoon staat er een bedrijfswagen voor je klaar. Gevuld met alles wat je nodig hebt om jouw werk goed te kunnen uitvoeren bij onze klanten. En wil je je graag verder ontwikkelen? Wij ondersteunen graag met –vakgerichte – opleidingen en cursussen.

Wil jij werken binnen een vakkundig, enthousiast en bovenal gezellig team van installateurs en monteurs? Dan kijken we uit naar jouw reactie. Stuur een e-mail naar info@hendriksenbv.nl of bel (0315) 323 005.

Bekijk alle vacatures

Uitgelicht

Zo werkt het bij Hendriksen

Eerlijkheid en vertrouwen is de basis in alles wat wij doen voor onze particuliere en zakelijke klanten, partners en leveranciers. Niet gek dus dat dit ook de basis is voor de relatie met en tussen onze medewerkers.

Lees meer
CV-onderhoudsabonnement

Een goed werkende CV-ketel bespaart veel geld. Na verloop van tijd neemt het rendement van het toestel vaak af. Daarom is het verstandig om jaarlijks te controleren of je cv-ketel het stookseizoen aankan en of er onderhoud nodig is.

Lees meer