Projectleider Installatietechniek

Projectleider Installatietechniek
Projectleider Installatietechniek

Wij zijn opzoek naar een ervaren en gedreven projectleider. Een spin in het web die samen met een team specialisten de projecten in vooral renovatie/woningbouw kan aansturen. Een baan met veel variatie, vrijheid maar ook verantwoordelijkheid. Ben jij goed in het creëren en bewaken van overzicht waardoor jij goed met stressvolle situaties om kan gaan? Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden, neem jij graag initiatief en durf jij de stap te nemen?  Dan zoeken wij jou!

JE WERKZAAMHEDEN

Als projectleider houd jij je bezig met het leiding geven aan gecombineerde installatietechnische projecten van aanvraag tot en met de oplevering en nazorg. Je brengt offertes uit, beheert inkoop en je plant jouw technische medewerkers zo efficiënt mogelijk in. Je houdt je klanten tevreden en met jouw betrokkenheid zorg je ervoor dat het werk op de projectlocaties wordt uitgebreid. De projecten zijn veelal renovaties/woningbouw bij bestaande relatie. Een hele afwisselende functie met veel verantwoordelijkheden; geen dag is hetzelfde en je schakelt met veel mensen op verschillende niveaus. Kom jij ons team versterken?

WIJ VRAGEN

Minimaal een MBO 4 opleiding richting installatietechniek. Ervaring als projectleider. Gemotiveerd om een team in beweging te krijgen. Goed in het communiceren om je doelen te behalen.

WAT BIEDEN WIJ

Ben je bereid om aan te pakken en heb je geen 8 tot 5 mentaliteit? Je houdt van uitdagingen en loopt niet weg voor een probleem? Dan bieden wij je vrije werkomgeving waarin je zeer zelfstandig te werk kunt gaan en is er veel ruimte voor jouw inbreng. Daarnaast bieden wij uiteraard een ”meer dan marktconform” salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder opleidingsbudget, auto, laptop en telefoon. We zorgen voor een mooie werkomgeving op prachtige projecten. Wij helpen jou om je steeds te kunnen blijven ontwikkelen! En niet te vergeten de mogelijkheid om in een sfeervol en gezellig team te werken.

Heb je een vraag over deze vacature? Bel 0315-323005 of app op 06-53895838 of stuur een mail naar info@hendriksenbv.nl.

Hendriksen Installeert & onderhoudt
Ijsselweg 33  7061 XT  Terborg

Uitgelicht

Zo werkt het bij Hendriksen

Eerlijkheid en vertrouwen is de basis in alles wat wij doen voor onze particuliere en zakelijke klanten, partners en leveranciers. Niet gek dus dat dit ook de basis is voor de relatie met en tussen onze medewerkers.

Lees meer
CV-onderhoudsabonnement

Een goed werkende CV-ketel bespaart veel geld. Na verloop van tijd neemt het rendement van het toestel vaak af. Daarom is het verstandig om jaarlijks te controleren of je cv-ketel het stookseizoen aankan en of er onderhoud nodig is.

Lees meer