35 woningen woonservice IJsselland

35 woningen woonservice IJsselland

Woningrenovatie in Doesburg

In Doesburg renoveren en verduurzamen we 35 woningen voor Woonservice IJsselland. De woningen worden voorzien van een balans ventilatiesysteem met warmteterugwinning (WTW), er komen zonnepanelen op het dak en het glas vervangen we door beter isolerend HR++ glas. Ook worden de daken geïsoleerd van buitenaf.

De aanwezige dakkapellen moeten daarvoor opgevijzeld worden. Zo kunnen de isolatieplaten aangebracht worden en wordt daarna het dakkapel (iets hoger) teruggeplaatst. Niet alleen het dak, maar ook de begane grond en de spouwmuren worden geïsoleerd. Op deze manier zitten de bewoners er voor de kerst weer lekker warmpjes bij!

Uitgevoerd door team ComfortElkaar, met Klomps Bouwbedrijf als hoofdaannemer:
Takkenkamp Isolatie, Zwitserloot Dak B.V., Ronnie Jansen, Hendriksen installeert en onderhoudt, Bribus en Nicee gebruikt de zon.

 

Uitgelicht

Zo werkt het bij Hendriksen

Eerlijkheid en vertrouwen is de basis in alles wat wij doen voor onze particuliere en zakelijke klanten, partners en leveranciers. Niet gek dus dat dit ook de basis is voor de relatie met en tussen onze medewerkers.

Lees meer
CV-onderhoudsabonnement

Een goed werkende CV-ketel bespaart veel geld. Na verloop van tijd neemt het rendement van het toestel vaak af. Daarom is het verstandig om jaarlijks te controleren of je cv-ketel het stookseizoen aankan en of er onderhoud nodig is.

Lees meer