Utiliteit

Een ervaren (elektro)technisch projectpartner voor jouw bouwteam

(Ver)bouw of renovatie van een kantorencomplex, fabriekshal, school of zorgcentrum? Dan is Hendriksen een volwaardig projectpartner voor jouw bouwteam. We denken mee van plan tot realisatie. Of het nu gaat om een verlichtingsplan, beveiliging, bekabeling of krachtinstallaties. Samen kijken we naar de beste en meest duurzame mogelijkheid voor het project.

Zo denken we bijvoorbeeld mee over duurzame oplossingen rondom het verwarmen van bedrijfs- en werkruimtes en op het gebied van ICT oplossingen. Verzorgen we metingen en de aanleg van wifi netwerken in expeditie en overslag, zodat iedere handterminal optimale verbinding heeft. Jouw wensen zijn onze zorg.

Hendriksen installeert en onderhoudt

Jouw wensen zijn onze zorg.

Uitgelicht

Zo werkt het bij Hendriksen

Eerlijkheid en vertrouwen is de basis in alles wat wij doen voor onze particuliere en zakelijke klanten, partners en leveranciers. Niet gek dus dat dit ook de basis is voor de relatie met en tussen onze medewerkers.

Lees meer
CV-onderhoudsabonnement

Een goed werkende CV-ketel bespaart veel geld. Na verloop van tijd neemt het rendement van het toestel vaak af. Daarom is het verstandig om jaarlijks te controleren of je cv-ketel het stookseizoen aankan en of er onderhoud nodig is.

Lees meer