Verduurzaming

De betrouwbare weg naar duurzaam wonen en werken

Een energiezuinige woning of fabriekshal zorgt voor minder CO2 uitstoot en lagere energiekosten. Met een breed scala aan mogelijkheden en oplossingen adviseert en helpt Hendriksen particulieren, woningcorporaties en ondernemers woningen en bedrijfspanden kosteneffectief te verduurzamen. Denk aan het plaatsen van een  warmtepomp, dakisolatie of het duurzaam opwekken van energie met zonnecollectoren. Samen kijken we hoe je veilig, kostenefficiënt en vlot kunt verduurzamen naar bijvoorbeeld een klasse A energielabel of zelfs volledig naar BENG of zelfs NOM. Benieuwd naar jouw energieverbruik en energiebehoefte of de toepassing van duurzame efficiënte installaties? Hendriksen helpt je graag op weg naar gasloos in 2050!

Verduurzaming

Zo werkt het.

Uitgelicht

Zo werkt het bij Hendriksen

Eerlijkheid en vertrouwen is de basis in alles wat wij doen voor onze particuliere en zakelijke klanten, partners en leveranciers. Niet gek dus dat dit ook de basis is voor de relatie met en tussen onze medewerkers.

Lees meer
CV-onderhoudsabonnement

Een goed werkende CV-ketel bespaart veel geld. Na verloop van tijd neemt het rendement van het toestel vaak af. Daarom is het verstandig om jaarlijks te controleren of je cv-ketel het stookseizoen aankan en of er onderhoud nodig is.

Lees meer