Woningbouw renovatie

De betrouwbare weg voor planmatig renoveren

De renovatie van (huur)woningen vraagt om een betrokken en ervaren partner. Iemand die meedenkt, adviseert en werkt aan slimme en duurzame oplossingen voor een optimaal wooncomfort. Zodat we ‘straks’ met z’n allen kunnen zeggen: “Dat hebben we goed gedaan”. Hendriksen ontzorgt, zodat je er geen omkijken naar hebt. Zo faciliteert Hendriksen woningcorporaties en aannemers in het renovatieproces. Van ontwerp tot en met de afwerking. Van het plaatsen van nieuw sanitair en CV- ketels tot het bevestigen van meterkasten en het vernieuwen van dak- en zinkwerk. Onze medewerkers begrijpen dat zij werkzaam zijn in een bewoonde woning, een privaat gebied oftewel de wereld van een ander. Wij begrijpen de impact van een renovatie, vinden communicatie hierin een belangrijk speerpunt en spreken daarom de taal van de bewoner.

Planmatig renoveren

Van ontwerp tot en met de afwerking

Uitgelicht

Zo werkt het bij Hendriksen

Eerlijkheid en vertrouwen is de basis in alles wat wij doen voor onze particuliere en zakelijke klanten, partners en leveranciers. Niet gek dus dat dit ook de basis is voor de relatie met en tussen onze medewerkers.

Lees meer
CV-onderhoudsabonnement

Een goed werkende CV-ketel bespaart veel geld. Na verloop van tijd neemt het rendement van het toestel vaak af. Daarom is het verstandig om jaarlijks te controleren of je cv-ketel het stookseizoen aankan en of er onderhoud nodig is.

Lees meer