Achterhoek Service

Samenwerken ipv concurreren.

De klant vooropstellen. Dat is precies wat wij samen met Blumer uit Gendringen dachten.

In installatiebranche is het een gedurfde keuze om niet de concurrentie, maar juist de samenwerking aan te gaan. Maar in het belang van onze klant kiezen wij ervoor om onze krachten te bundelen.

Het is algemeen bekend dat er een schaarste is in personeel in de installatiebranche. Met name de vacatures ‘Servicetechnicus’ of ‘Onderhoudsmonteur’ zijn ontzettend moeilijk in te vullen. Daar kunnen en mogen onze klanten geen hinder van ondervinden. Daarom kiezen we ervoor om om onze krachten te bundelen. We starten Achterhoek Service en werken samen, in het belang van onze klanten!

Wat betekent dit voor jou als klant van Hendriksen?

Voor onderhoud en storingen van CV ketels, kranen, wandcontactdozen, etc. helpen we je met onze collega’s via Achterhoek Service: www.achterhoekservice.nl |  088-0315000  | info@achterhoekservice.nl.

Voor alle andere zaken, zoals bouw en verbouw, een nieuwe cv ketel of buitenkraan, bel je gewoon naar het vertrouwde nummer: 0315 – 323005. Bij twijfel ook gewoon ons eigen nummer bellen, we helpen je graag!

Uitgelicht

Zo werkt het bij Hendriksen

Eerlijkheid en vertrouwen is de basis in alles wat wij doen voor onze particuliere en zakelijke klanten, partners en leveranciers. Niet gek dus dat dit ook de basis is voor de relatie met en tussen onze medewerkers.

Lees meer
CV-onderhoudsabonnement

Een goed werkende CV-ketel bespaart veel geld. Na verloop van tijd neemt het rendement van het toestel vaak af. Daarom is het verstandig om jaarlijks te controleren of je cv-ketel het stookseizoen aankan en of er onderhoud nodig is.

Lees meer