Elektrotechniek en ICT

Erkend specialist in elektrotechniek

Als erkend elektrotechnisch bedrijf, aangesloten bij UNETO-VNI en de verenigingen van Nederlandse Elektrotechnische bedrijven, heeft Hendriksen een breed aanbod aan elektrotechnische dienstverlening. Je kunt o.a. bij ons terecht voor verlichting, groepenkasten, sterkstroom, bekabeling, kabelgoten, noodverlichting, beveiliging, schakelmateriaal, keuringen en domotica. Goed om te weten en wel zo vertrouwd: Hendriksen installeert volgens de geldende NEN-norm. Benieuwd wat wij kunnen betekenen? Wij adviseren je graag en maken desgewenst een passende offerte.

Zo werk het.

Elektrotechniek en ICT

Uitgelicht

Zo werkt het bij Hendriksen

Eerlijkheid en vertrouwen is de basis in alles wat wij doen voor onze particuliere en zakelijke klanten, partners en leveranciers. Niet gek dus dat dit ook de basis is voor de relatie met en tussen onze medewerkers.

Lees meer
CV-onderhoudsabonnement

Een goed werkende CV-ketel bespaart veel geld. Na verloop van tijd neemt het rendement van het toestel vaak af. Daarom is het verstandig om jaarlijks te controleren of je cv-ketel het stookseizoen aankan en of er onderhoud nodig is.

Lees meer