Loodgieterswerk en sanitair

Een echte alleskunner: de loodgieter

Onmisbaar bij de (ver)bouw en renovatie van woonhuizen en bedrijfspanden: de loodgieter. Met Hendriksen haal je een echte vakman in huis die helpt bij de aanleg, het onderhoud en de reparatie van sanitaire voorzieningen, verwarmingsinstallaties, waterleidingen en rioleringen. Of het nu gaat om een lekkend(e) kraan of dak, een tikkende CV-ketel of de installatie van sanitair in jouw nieuwe badkamer. Hendriksen regelt het.

A-merken sanitair voor jouw badkamer of keuken

Een nieuwe badkamer, keuken of alleen je toilet vervangen? Dan ben je bij Hendriksen aan het juiste adres. Als leverancier en installateur van de bekende A- merken zoals (Hans) grohe, Villeroy & Boch, Sphinx en Hüppe is de keuze eindeloos. Heb je een klein of groot budget, een klassieke of moderne smaak? Voor elke wens vinden we een passende oplossing. Van tegel tot badmengkraam, van meubel tot verlichting en van advies tot installatie. We helpen je graag.

Zo werkt het.

Hendriksen installeert en onderhoudt

Uitgelicht

Zo werkt het bij Hendriksen

Eerlijkheid en vertrouwen is de basis in alles wat wij doen voor onze particuliere en zakelijke klanten, partners en leveranciers. Niet gek dus dat dit ook de basis is voor de relatie met en tussen onze medewerkers.

Lees meer
CV-onderhoudsabonnement

Een goed werkende CV-ketel bespaart veel geld. Na verloop van tijd neemt het rendement van het toestel vaak af. Daarom is het verstandig om jaarlijks te controleren of je cv-ketel het stookseizoen aankan en of er onderhoud nodig is.

Lees meer