Wie zijn wij

Hendriksen installeert en onderhoudt. Dit doen we al ruim drie generaties lang met veel plezier en succes. Met onze 85 jaar aan ervaring in elektra, leidingwerk, netwerkoplossingen, cv-installaties, warmtepompen, sanitair, klimaatbeheersing, dak- en zinkwerk en niet te vergeten onze 24-uurs storingsdienst, staan we altijd klaar om je te helpen.

Projecten van klein tot groot. Particulier of zakelijk. Iedereen kan bij ons terecht voor duurzame, en technische oplossingen. Of het nu gaat om woning,- of utiliteitsbouw, renovatie, verbouw of onderhoud, met Hendriksen heb je alles binnen handbereik. En dat is wel zo makkelijk.

Geschiedenis

Allround

in de ruimste zin van het woord

Uitgelicht

Zo werkt het bij Hendriksen

Eerlijkheid en vertrouwen is de basis in alles wat wij doen voor onze particuliere en zakelijke klanten, partners en leveranciers. Niet gek dus dat dit ook de basis is voor de relatie met en tussen onze medewerkers.

Lees meer
CV-onderhoudsabonnement

Een goed werkende CV-ketel bespaart veel geld. Na verloop van tijd neemt het rendement van het toestel vaak af. Daarom is het verstandig om jaarlijks te controleren of je cv-ketel het stookseizoen aankan en of er onderhoud nodig is.

Lees meer