Dak en zinkwerk

Dak(goten) vervangen of repareren

Het goed functioneren van je dak en dakgoten, valt pas op wanneer deze lekken. Een lekkend(e) dak of dakgoot kunnen wij repareren. In sommige situaties moet het dak of de goot worden vervangen. Zink, koper of kunststof zijn veel gebruikte materialen voor dakgoten. Ook voor dakbedekking zijn er volop mogelijkheden. En met de door ons jaarlijkse verwerking van 1,5 km zinken goot, aan ervaring geen gebrek. Zo werken we op projectbasis voor bijvoorbeeld woningcorporaties en aannemers. En hebben we al veel dakgoten van woningeigenaren mogen vervangen en renoveren. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? We informeren je graag.

Zo werkt het.

Hendriksen installeert en onderhoudt

Uitgelicht

Zo werkt het bij Hendriksen

Eerlijkheid en vertrouwen is de basis in alles wat wij doen voor onze particuliere en zakelijke klanten, partners en leveranciers. Niet gek dus dat dit ook de basis is voor de relatie met en tussen onze medewerkers.

Lees meer
CV-onderhoudsabonnement

Een goed werkende CV-ketel bespaart veel geld. Na verloop van tijd neemt het rendement van het toestel vaak af. Daarom is het verstandig om jaarlijks te controleren of je cv-ketel het stookseizoen aankan en of er onderhoud nodig is.

Lees meer