CV Onderhoud

Kies voor zekerheid met een cv-onderhoudsabonnement

Een goed werkende CV-ketel bespaart veel geld. Na verloop van tijd neemt het rendement van het toestel vaak af waardoor de stookkosten en reparaties toenemen. Daarom is het verstandig om jaarlijks te controleren of je cv-ketel het stookseizoen aankan en of er onderhoud nodig is. Wil je de zekerheid van een schone, goedwerkende CV-ketel? Kies voor een onderhoudsabonnement.

Elk stookseizoen ondergaat je toestel een nauwkeurige onderhoudsbeurt. De ketel wordt compleet gereinigd, zodat je er geen omkijken meer naar hebt.

De voordelen van een onderhoudsabonnement op een rij:

  • Een eenmalige onderhouds-en schoonmaakbeurt aan uw cv-ketel per stookseizoen.
  • Preventie van onverwachte storingen
  • Schoonmaakprint (indien mogelijk)
  • Vakkundige behandeling, door vaste monteurs
  • Geen verplichtingen

Meerjarencontracten kennen we niet. Je tekent slechts een overeenkomst die geldig is tot aan de volgende servicebeurt. Je beoordeelt ons dus gewoon ‘per beurt’. Helder en eenvoudig.

Hendriksen installeert en onderhoudt

Zo werkt het.

Uitgelicht

Zo werkt het bij Hendriksen

Eerlijkheid en vertrouwen is de basis in alles wat wij doen voor onze particuliere en zakelijke klanten, partners en leveranciers. Niet gek dus dat dit ook de basis is voor de relatie met en tussen onze medewerkers.

Lees meer
CV-onderhoudsabonnement

Een goed werkende CV-ketel bespaart veel geld. Na verloop van tijd neemt het rendement van het toestel vaak af. Daarom is het verstandig om jaarlijks te controleren of je cv-ketel het stookseizoen aankan en of er onderhoud nodig is.

Lees meer