Amstel BOTEL

Amstel BOTEL

Het grootste drijvende hotel van Nederland

Op de NDSM werf aan het Amsterdamse IJ ligt het grootste drijvende hotel van Nederland met 175 kamers (Amstel Botel). Dit hotel is uitgebreid met 5 zeer opvallende loftkamers. Deze kamers in de vorm van de letters BOTEL zijn op het topdek van het schip gepositioneerd. Door het indrukwekkende formaat van de kamers, met soms wel 3 gebruikslagen, torent dit mooi boven de skyline van Amsterdam uit.

Kamers/letters zijn allen door een eigen architect ontworpen en hebben ieder een ander thema. Zo is de “B” ingericht voor skaters en voorzien van een skateramp. De “O”staat voor romantiek met een groot rond bed en uitzicht over het Amsterdamse IJ. De “E” staat in het teken van de bioscoop. Naast de bijzondere inrichting in deze letter is deze kamer voorzien van een groot filmscherm.

Kamers zijn voorzien van luxe inrichting, sanitair, verlichting en voorzien van airconditioning en verwarming. In dit project heeft Hendriksen alle technische disciplines inclusief koeling voor zijn rekening genomen.

Uitgelicht

Zo werkt het bij Hendriksen

Eerlijkheid en vertrouwen is de basis in alles wat wij doen voor onze particuliere en zakelijke klanten, partners en leveranciers. Niet gek dus dat dit ook de basis is voor de relatie met en tussen onze medewerkers.

Lees meer
CV-onderhoudsabonnement

Een goed werkende CV-ketel bespaart veel geld. Na verloop van tijd neemt het rendement van het toestel vaak af. Daarom is het verstandig om jaarlijks te controleren of je cv-ketel het stookseizoen aankan en of er onderhoud nodig is.

Lees meer