Cv-ketel huren

Cv-ketel huren

Cv-ketel huren bij Hendriksen

Is uw cv-ketel aan vervanging toe, maar zit u niet te wachten op een grote uitgave in één keer? Overweeg dan om uw nieuwe toestel te huren! U profiteert bij ons van een laag huurbedrag per maand en u betaalt geen voorrijkosten, materiaalkosten of arbeidskosten bij onderhoud en reparatie. U bent het gehele jaar door verzekerd van een optimaal warmtecomfort. Wij verzorgen de installatie van uw nieuwe cv-ketel.

U sluit voor de periode van 12 jaar een huurcontract af. Gedurende deze periode bent u verzekerd van een goedwerkend toestel tegen een laag maandbedrag. U heeft bij ons de keuze uit een aantal beproefde cv-ketels; Atag, Nefit of Intergas

Nieuwe ketel bespaard gas

Een nieuwe ketel bespaard zo’n 7% gas en zo’n €80,- euro aan energiekosten per jaar t.o.v. een normale HR ketel. De extra investering voor het huren is dan zeer beperkt en hiervoor krijgt u niet alleen een nieuwe ketel in huis, maar ook het onderhoud en de service, dus zekerheid geleverd!

Werkgebied

Wilt u meer informatie over het huren van een cv-ketel? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn werkzaam in Doetinchem, Zelhem, Varsseveld, Gaanderen, Terborg, Wehl, Aalten, Winterswijk, Ulft, Gendringen, Dinxperlo, Zeddam, ’s-Heerenberg en omstreken.

Uitgelicht

Zo werkt het bij Hendriksen

Eerlijkheid en vertrouwen is de basis in alles wat wij doen voor onze particuliere en zakelijke klanten, partners en leveranciers. Niet gek dus dat dit ook de basis is voor de relatie met en tussen onze medewerkers.

Lees meer
CV-onderhoudsabonnement

Een goed werkende CV-ketel bespaart veel geld. Na verloop van tijd neemt het rendement van het toestel vaak af. Daarom is het verstandig om jaarlijks te controleren of je cv-ketel het stookseizoen aankan en of er onderhoud nodig is.

Lees meer