Dak en zinkwerk Veluwonen

Dak en zinkwerk Veluwonen

Veluwonen kiest voor duurzame zinken HWA’s

In Loenen hebben we in opdracht van Mulder-Hop schilders en een bouwteam bestaande uit Mulder-Hop, Kwerreveld dakbedekkingen en Peters Zutphen. Gezamenlijk is de buitenschil van diverse blokken en complexen verbeterd middels schilderwerk en houtwerk.

Wij hebben goot en dakwerk voor onze rekening genomen. Platte daken zijn voorzien van een deugdelijke laag isolatie met een recyclebare bitumineuze afwerking. Kunststof goten zijn vervangen voor zink met stalen beugels.  Veluwonen kiest voor duurzame zinken HWA’s in plaats van slagvast PVC. Een goede zaak.

 

Uitgelicht

Zo werkt het bij Hendriksen

Eerlijkheid en vertrouwen is de basis in alles wat wij doen voor onze particuliere en zakelijke klanten, partners en leveranciers. Niet gek dus dat dit ook de basis is voor de relatie met en tussen onze medewerkers.

Lees meer
CV-onderhoudsabonnement

Een goed werkende CV-ketel bespaart veel geld. Na verloop van tijd neemt het rendement van het toestel vaak af. Daarom is het verstandig om jaarlijks te controleren of je cv-ketel het stookseizoen aankan en of er onderhoud nodig is.

Lees meer