Edelman Dinxperlo

Edelman Dinxperlo

Technische installaties Edelman Dinxperlo

In samenwerking met bouwbedrijf Klaassen hebben wij in Dinxperlo voor DBM vastgoed het bestaande expeditie centrum met 3.500 mtr uitgebreid. De nieuwe hallen zijn voorzien van nieuwe vacurain systemen, hoofdverdelers, LED lichtlijnen en verwarming. Voor deze installatietechnische installaties dienden de hoofdvoedingen en de hallen verderop afgetakt te worden via tussenmeters.

Ook hebben wij in opdracht van de firma Edelman, gebruiker van het pand, een compleet netwerk met CAT6 bekabeling met excespoints aangebracht voor het automatiseren van de logistiek middels wifi handterminals.

De tweede fase bestond uit het ombouwen van de bestaande TL verlichting naar LED verlichting in de overige 10.000 vierkante meter in de logistieke bedrijfsruimte.

Uitgelicht

Zo werkt het bij Hendriksen

Eerlijkheid en vertrouwen is de basis in alles wat wij doen voor onze particuliere en zakelijke klanten, partners en leveranciers. Niet gek dus dat dit ook de basis is voor de relatie met en tussen onze medewerkers.

Lees meer
CV-onderhoudsabonnement

Een goed werkende CV-ketel bespaart veel geld. Na verloop van tijd neemt het rendement van het toestel vaak af. Daarom is het verstandig om jaarlijks te controleren of je cv-ketel het stookseizoen aankan en of er onderhoud nodig is.

Lees meer