Fysio Oude IJsselstreek Terborg

Fysio Oude IJsselstreek Terborg

Hypermoderne fysiotherapeutische praktijk

In samenwerking met bouwbedrijf Klomps hebben wij in Terborg de oude drukkerij Lamers verbouwd tot hypermoderne fysiotherapeutische praktijk. Nadat alle ruimtes volledig casco zijn gesloopt is er begonnen met het opnieuw indelen van de ruimtes en het vergroten van het pand. Zo heeft het gebouw naast 6 zeer ruime behandelkamers en grote sport/revalidatiezaal ook een opleidingszaal, douchegelegenheid, kantine en een ruime open ontvangstruimte. Het gehele gebouw is voorzien van een luchtbehandeling conform het WTW-principe. De luchtbehandelingskast op het dak is voorzien van een koelbatterij. Behandelkamers en trainingszalen worden dan ook doorlopend voorzien van verse geconditioneerde lucht. De gehele verlichting is vervangen en voorzien van LED verlichting.

 

Uitgelicht

Zo werkt het bij Hendriksen

Eerlijkheid en vertrouwen is de basis in alles wat wij doen voor onze particuliere en zakelijke klanten, partners en leveranciers. Niet gek dus dat dit ook de basis is voor de relatie met en tussen onze medewerkers.

Lees meer
CV-onderhoudsabonnement

Een goed werkende CV-ketel bespaart veel geld. Na verloop van tijd neemt het rendement van het toestel vaak af. Daarom is het verstandig om jaarlijks te controleren of je cv-ketel het stookseizoen aankan en of er onderhoud nodig is.

Lees meer