Werken bij

Werken bij Hendriksen

In deze krappe arbeidsmarkt vraag ik (Rutger Hendriksen, eigenaar) mij vaak af waar wij ons kunnen onderscheiden. Natuurlijk is een goed salaris heel belangrijk! Maar lekker in je vel zitten, een fijne werkplek of een open sfeer waarin iedereen elkaar in zijn of haar waarde laat en elkaar de ruimte geeft? Dat is iets wat mij persoonlijk net zoveel aanspreekt. Ik vind het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je veilig en comfortabel voelt op je werkplek. Dat jij kan aangeven wat jij belangrijk vindt. Dat jij je gehoord voelt als het bijvoorbeeld gaat om de invulling van jouw werk en je werkplek. Mijn conclusie is dat wij ons onderscheiden door vooral dicht bij onszelf te blijven.

Hoe wij dat doen?

Samen kijken welke klussen en klanten goed bij jou passen. Dat is wat wij belangrijk vinden! Wij zijn een extreem platte organisatie. We werken met een open deurenbeleid, je bent altijd welkom met jouw idee, verhaal of wensen. Samendoen is ons diepgewortelde motto. Maar denk bijvoorbeeld ook aan het regionale werken. Ik denk dat in de file staan naar je werkplek zonde van jouw tijd is. Onze projecten zijn hoofdzakelijk lokaal en in de regio.

Thijs:
Ik voel mij vrij op mijn werk. Deuren staan hier open en als ik ergens tegenaan loop dan voel ik mij hier serieus genomen.

Echte vrijheid

Ik geloof erin dat we samen de klus moeten klaren. Dat betekent geven en nemen. Vraagt jouw thuissituatie om meer tijd thuis? Dan regelen wij dat. Werken is een tijdrovende hobby, maar laten we niet vergeten dat qualitytime thuis vele malen belangrijker is. Dus ben jij een keer eerder klaar? Dan ga je lekker naar huis.

Ronald:
Als mijn thuissituatie vraagt om meer tijd thuis dan is dat bespreekbaar. Mijn gezin staat op nummer 1.

 

Een leven lang leren

Je staat niet stil. Naast periodieke trainingen en cursussen willen wij graag naar jouw toekomst kijken. Samen kijken waar jij over 10 jaar wilt staan. Met een persoonlijk opleidingsplan hoef jij geen moment stil te staan en kun jij doorgroeien als jij dat graag wilt. Geen loze beloftes maar een opleidingsplan op papier.

Lars:
Ik zat niet lekker in mijn werk. In overleg met Rutger ben ik van functie veranderd… ik voel mij nu helemaal gelukkig in mijn functie en door opleidingen kan ik nu weer groeien.

 

Ja en als ik dan toch even bescheiden mag promoten, het is ook gewoon echt heel erg leuk! Natuurlijk vieren wij de zomervakantie, nodigen wij je met jouw partner uit voor een barbecue bij mij in de tuin, denken wij met sinterklaas aan jouw kinderen, hebben we een heerlijk kerstdiner, gaan we jaarlijks een weekendje weg (zonder aanhang đŸ˜‰ en hebben we een goed gevulde koelkast in de kantine. Successen hoor je te delen! Dat hoort bij ons team.

Jurgen:
Lekker jezelf zijn is ook wat ik uit wil stralen naar onze klanten. Hoe fijn is het dan om ook positieve feedback te krijgen van Rutger, klanten en collega’s.

 

Drinken wij binnenkort samen koffie? Stuur mij dan een mailtje op r.hendriksen@hendriksenbv.nl. Daar hoef je geen CV of motivatie aan toe te voegen. Ik maak liever kennis met jou tijdens een persoonlijk gesprek. Bellen mag natuurlijk ook. Ons telefoonnummer is 0315 – 323 005.

Welkom in de familie!

Rutger Hendriksen

Openstaande vacatures

 

Liever direct solliciteren?

  • CV uploaden (optioneel):
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zo werkt ’t bij Hendriksen Installeert en Onderhoudt

Vol vertrouwen.

Eerlijkheid en vertrouwen is de basis in alles wat wij doen voor onze particuliere en zakelijke klanten, partners en leveranciers. Niet gek dus dat dit ook de basis is voor de relatie met en tussen onze medewerkers. We staan voor elkaar klaar, hebben vertrouwen in elkaars vakmanschap, leren elke dag weer en durven te vragen wanneer nodig. Een team dat hard werkt, soms net even iets harder wanneer het nodig is en waar successen samen worden gevierd.

Goed geregeld.

Het leveren van kwaliteit staat bij ons voorop. Dat betekent dat we iedere klus doen met de tijd en aandacht die er voor nodig is. We gaan voor een klant die meer dan 100% tevreden is. Wij zorgen voor een mooie auto gevuld met goed gereedschap en een magazijn waar altijd de juiste materialen op voorraad zijn. Jij zorgt dat de auto netjes en op orde blijft en de klant tevreden is. Zo werk je niet alleen goed, maar ook nog eens veel lekkerder.

Oog voor elkaar.

Werken is een tijdrovende hobby. Dan wil je ook graag lekker werken. Naast het vieren van onze successen, het onderlinge plezier en het bekende vrijdagmiddag biertje vinden we het ook belangrijk dat je ruimte krijgt jezelf te zijn en je te ontwikkelen. We zijn benieuwd wat jij belangrijk vindt in je werk, zodat wij daaraan kunnen bijdragen. Want als we jou vragen om mee te doen met wat wij belangrijk vinden, doen we dat ook voor jou. Zo blijven we een hecht team.

Zo werkt het

bij Hendriksen Installeert en Onderhoudt

Uitgelicht

Zo werkt het bij Hendriksen

Eerlijkheid en vertrouwen is de basis in alles wat wij doen voor onze particuliere en zakelijke klanten, partners en leveranciers. Niet gek dus dat dit ook de basis is voor de relatie met en tussen onze medewerkers.

Lees meer
CV-onderhoudsabonnement

Een goed werkende CV-ketel bespaart veel geld. Na verloop van tijd neemt het rendement van het toestel vaak af. Daarom is het verstandig om jaarlijks te controleren of je cv-ketel het stookseizoen aankan en of er onderhoud nodig is.

Lees meer