Werken bij

VACATURE | MONTEUR installatie, loodgieter en / of CV

Bouw en verbouw, utiliteit

Mensen comfort bieden, dát is wat we doen

Bij Hendriksen houden we ons dagelijks bezig met airconditioning en het klimaat, dak en zinkwerk, elektrotechniek en ICT, loodgieterswerk en sanitair en verwarming en warmtepompen. Dat zijn onze dienstverleningen.

Wat we echt doen? Ervoor zorgen dat mensen comfortabel op de plek kunnen zijn waar ze willen zijn: of dat nu thuis of op het werk is. Een goed werkende badkamer met een douche waar een warme straal water uit komt. Of een droog bedrijfspand

waar het dak niet lekt. Dat is waar we het voor doen. Ons hechte team spant hier zich iedere dag voor in.

Vrijheid: vertrouwen op elkaar

Wij begrijpen dat werken een tijdrovende hobby is. En tijd die verstreken is, krijg je nooit meer terug. Jij krijgt de vrijheid en het vertrouwen om te werken aan een werk en privé-situatie die in balans is. Moet je bijvoorbeeld onverwachts de kinderen naar school toe brengen? Geen probleem, dat kan natuurlijk eens gebeuren. Ook over andere persoonlijke zaken denken we graag met je mee. We staan voor elkaar klaar.

 

“Mijn gezin staat op nummer 1. Soms heb ik daar vrij voor nodig. Dat kan. Alles is bespreekbaar en het is geven en nemen.”

Ronald – Loodgieter particuliere installaties, water & CV

 

Vrijheid betekent ook dat er ruimte is om jouw ideeën met ons te delen. Valt het je op dat iets anders (lees: beter) kan? Merk je dat jouw interesses óók uitgaan naar werkzaamheden die je nu niet oppakt? Klop aan. Dan bespreken we wat er nodig is om jouw idee uit te voeren. Misschien is daar een extra opleiding of cursus voor nodig. Daar hebben we een opleidingsfonds voor.

Hard werken, maar ook ontspannen

Elke werkdag is anders en van tevoren weet je nooit precies hoe het loopt. Maar op één ding kun je wel rekenen: op vrijdagmiddag sluiten we de week samen af in onze (door de baas eigenhandig verbouwde) kantine. Hier wanen we ons bijna in een Oostenrijkse skihut. Bijna. Een borreltje is in ieder geval aanwezig.

Die typische Oostenrijkse uitstraling ook. Wij rekenen het goed, maar hopelijk beoordeel je het snel zelf.

Aan de slag als monteur installatie, loodgieter en / of CV bij Hendriksen Vanzelfsprekend zorg je ervoor dat de mensen die je helpt, (meer dan) blij zijn. Een (voor)opleiding richting installatietechniek is mooi meegenomen, net als ervaring die je eerder als allround elektricien en/of loodgieter hebt opgedaan.

Je krijgt van ons een goed gevulde bedrijfswagen. We investeren continu in het beste gereedschap, zodat jij je werk nog beter kunt doen.

Elkaar verder helpen

Spreekt de manier van werken bij Hendriksen je aan? Stuur dan een mailtje naar info@hendriksenbv.nl. Daar hoef je geen CV of motivatie aan toe te voegen. Wij maken liever kennis met elkaar tijdens een persoonlijk gesprek. Bellen mag natuurlijk ook. Ons telefoonnummer is 0315 – 323 005.

Hopelijk tot snel!

Direct solliciteren:

  • CV uploaden (optioneel):
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zo werkt ’t bij Hendriksen Installeert en Onderhoudt

Vol vertrouwen.

Eerlijkheid en vertrouwen is de basis in alles wat wij doen voor onze particuliere en zakelijke klanten, partners en leveranciers. Niet gek dus dat dit ook de basis is voor de relatie met en tussen onze medewerkers. We staan voor elkaar klaar, hebben vertrouwen in elkaars vakmanschap, leren elke dag weer en durven te vragen wanneer nodig. Een team dat hard werkt, soms net even iets harder wanneer het nodig is en waar successen samen worden gevierd.

Goed geregeld.

Het leveren van kwaliteit staat bij ons voorop. Dat betekent dat we iedere klus doen met de tijd en aandacht die er voor nodig is. We gaan voor een klant die meer dan 100% tevreden is. Wij zorgen voor een mooie auto gevuld met goed gereedschap en een magazijn waar altijd de juiste materialen op voorraad zijn. Jij zorgt dat de auto netjes en op orde blijft en de klant tevreden is. Zo werk je niet alleen goed, maar ook nog eens veel lekkerder.

Oog voor elkaar.

Werken is een tijdrovende hobby. Dan wil je ook graag lekker werken. Naast het vieren van onze successen, het onderlinge plezier en het bekende vrijdagmiddag biertje vinden we het ook belangrijk dat je ruimte krijgt jezelf te zijn en je te ontwikkelen. We zijn benieuwd wat jij belangrijk vindt in je werk, zodat wij daaraan kunnen bijdragen. Want als we jou vragen om mee te doen met wat wij belangrijk vinden, doen we dat ook voor jou. Zo blijven we een hecht team.

Zo werkt het

bij Hendriksen Installeert en Onderhoudt

Uitgelicht

Zo werkt het bij Hendriksen

Eerlijkheid en vertrouwen is de basis in alles wat wij doen voor onze particuliere en zakelijke klanten, partners en leveranciers. Niet gek dus dat dit ook de basis is voor de relatie met en tussen onze medewerkers.

Lees meer
CV-onderhoudsabonnement

Een goed werkende CV-ketel bespaart veel geld. Na verloop van tijd neemt het rendement van het toestel vaak af. Daarom is het verstandig om jaarlijks te controleren of je cv-ketel het stookseizoen aankan en of er onderhoud nodig is.

Lees meer