Woningrenovatie Oosterbeek

Woningrenovatie Oosterbeek

Droompaleis met riant bijgebouw

In Oosterbeek hebben wij in twee stappen een oude villa omgetoverd tot droompaleis met riant bijgebouw bestaande uit een cottage met in de kelder een zwembad, bioscoop en sportzaal. De woning is voorzien van een volledige WTW installatie gecombineerd met een koelsectie. Iedere slaapkamer heeft een eigen badkamer.

Het bijgebouw is een stoere cottage met werkruimte en gastenverblijf bovengronds met daaronder een tweelaagse kelder waarin zich een parkeergarage en zwembad bevind op laag -1 en sportzaal en bioscoop op laag -2. Ook dit volledige gebouw is voorzien van luchtbehandeling, airconditioning in de verblijfsruimtes en diverse sanitaire units op ieder niveau. Ook zijn alle sanitaire waterpunten, inclusief inbouwtoiletten voorzien van een anti legionella preventie maatregel.

 

Uitgelicht

Zo werkt het bij Hendriksen

Eerlijkheid en vertrouwen is de basis in alles wat wij doen voor onze particuliere en zakelijke klanten, partners en leveranciers. Niet gek dus dat dit ook de basis is voor de relatie met en tussen onze medewerkers.

Lees meer
CV-onderhoudsabonnement

Een goed werkende CV-ketel bespaart veel geld. Na verloop van tijd neemt het rendement van het toestel vaak af. Daarom is het verstandig om jaarlijks te controleren of je cv-ketel het stookseizoen aankan en of er onderhoud nodig is.

Lees meer