WOW Amsterdam

WOW Amsterdam
Installatiewerk aan het voormalige HTS gebouw

In opdracht van de stichting WOW en gemeente Amsterdam stadsdeel west hebben wij installatiewerk uitgevoerd aan het voormalige HTS gebouw aan de Wiltzanghlaan 60 in de Kolenkitbuurt. Het gebouw krijgt een nieuw leven want staat al enige tijd leeg. Stadsdeel West, Bureau Broedplaatsen van de gemeente Amsterdam en ondernemer mevrouw Chedi hebben samen een plan ontwikkeld voor een nieuwe broedplaats in de hoogbouw van de voormalige HTS. Deze krijgt de naam WOW. Op de begane grond is een horecagelegenheid gecreëerd. Hier hebben wij de sanitaire installatie, het loodgieterswerk en de luchtbehandeling voor onze rekening genomen. Het project is gereed en het gebouw is 14 july jongsleden feestelijk geopend.

Uitgelicht

Zo werkt het bij Hendriksen

Eerlijkheid en vertrouwen is de basis in alles wat wij doen voor onze particuliere en zakelijke klanten, partners en leveranciers. Niet gek dus dat dit ook de basis is voor de relatie met en tussen onze medewerkers.

Lees meer
CV-onderhoudsabonnement

Een goed werkende CV-ketel bespaart veel geld. Na verloop van tijd neemt het rendement van het toestel vaak af. Daarom is het verstandig om jaarlijks te controleren of je cv-ketel het stookseizoen aankan en of er onderhoud nodig is.

Lees meer