Hoofdmonteur / Voorman W- installaties  

Hoofdmonteur / Voorman W- installaties  

Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière? Wij bieden je deze mogelijkheid, indien gewenst met relevante opleidingsmogelijkheden. 

WAT GA JE DOEN

Wij zoeken een meewerkend voorman voor onze projecten woningbouw en renovatie. Als voorman ga jij je bezighouden met het aansturen van jouw team bestaande uit 4 a 5 collega’s. Ook vorm jij de schakel tussen de dagelijkse uitvoering en opdrachtgever op de bouw. Je rapporteert zo nodig dagelijks de voortgang aan jouw projectleider. Stemt met hem af of- en waar er moet worden bijgestuurd. Je zoekt naar oplossingen als dat nodig is en bewaakt de dagelijkse planning. Ook houd je de projectvoorraad in de gaten en je bestelt indien nodig materiaal bij leverancier of werkvoorbereider. De tijd die je over hebt vul je in met het mooie vak installatietechniek.

WAT BRENG JE MEE

Je hebt een servicegerichte instelling en verstaat het vak van loodgieter. Je bent in het bezit van rijbewijs B en kunt goed met klanten omgaan. Een (voor)opleiding richting installatietechniek is mooi meegenomen. Nog belangrijker is de ervaring die je hebt en meeneemt als allround loodgieter.

WAT KUN JE VERWACHTEN

Een werkomgeving waar volop ruimte is voor jouw ideeën. Naast een goed salaris en telefoon staat er een bedrijfswagen voor je klaar. Gevuld met alles wat je nodig hebt om jouw werk goed te kunnen uitvoeren bij onze klanten. En wil je je graag verder ontwikkelen? Wij ondersteunen graag met –vakgerichte – opleidingen en cursussen.

Wil jij werken binnen een vakkundig, enthousiast en bovenal gezellig team van installateurs en monteurs? Dan kijken we uit naar jouw reactie. Stuur een e-mail naar info@hendriksenbv.nl of bel (0315) 323 005.

Uitgelicht

Zo werkt het bij Hendriksen

Eerlijkheid en vertrouwen is de basis in alles wat wij doen voor onze particuliere en zakelijke klanten, partners en leveranciers. Niet gek dus dat dit ook de basis is voor de relatie met en tussen onze medewerkers.

Lees meer
CV-onderhoudsabonnement

Een goed werkende CV-ketel bespaart veel geld. Na verloop van tijd neemt het rendement van het toestel vaak af. Daarom is het verstandig om jaarlijks te controleren of je cv-ketel het stookseizoen aankan en of er onderhoud nodig is.

Lees meer