Loodgieter particuliere nieuwbouw/verbouw

Loodgieter particuliere nieuwbouw/verbouw

Werken aan mooie klussen in de verbouw of nieuwbouw?

Als allround loodgieter ga jij je vooral zelfstandig bezighouden met het realiseren van verbouw en nieuwbouw in vooral de particuliere sector. Je krijgt de ruimte om zelfstandig te werken en de klant te adviseren in wat goed voor hem is. Daarbij kun je altijd terugvallen op een professionele werkvoorbereider binnen ons bedrijf. Zo sta je er nooit alleen voor. Jij krijgt een goede bedrijfswagen voorzien van volledig accugereedschap en juiste voorraad in je bus. Met jouw vakmanschap, verantwoordelijkheidsgevoel en klantgerichtheid zorg je voor tevreden klanten.

WAT BRENG JE MEE

Je hebt een klantgerichte instelling en verstaat het vak van loodgieter/installatiemonteur. Je bent in het bezit van rijbewijs B en kunt goed met klanten omgaan. Een (voor)opleiding richting installatietechniek is mooi meegenomen maar nog belangrijker is de ervaring die je hebt en meeneemt als allround loodgieter.

WAT KUN JE VERWACHTEN

Een werkomgeving waar volop ruimte is voor jouw ideeën. Naast een mooi salaris en telefoon staat er een bedrijfswagen voor je klaar. Gevuld met alles wat je nodig hebt om jouw werk goed te kunnen uitvoeren bij onze klanten. En wil je je graag verder ontwikkelen? Wij ondersteunen graag met –vakgerichte – opleidingen en cursussen.

Wil jij werken binnen een vakkundig, enthousiast en bovenal gezellig team van installateurs en monteurs? Dan kijken we uit naar jouw reactie. Stuur een e-mail naar info@hendriksenbv.nl of bel (0315) 323 005.

 

Uitgelicht

Zo werkt het bij Hendriksen

Eerlijkheid en vertrouwen is de basis in alles wat wij doen voor onze particuliere en zakelijke klanten, partners en leveranciers. Niet gek dus dat dit ook de basis is voor de relatie met en tussen onze medewerkers.

Lees meer
CV-onderhoudsabonnement

Een goed werkende CV-ketel bespaart veel geld. Na verloop van tijd neemt het rendement van het toestel vaak af. Daarom is het verstandig om jaarlijks te controleren of je cv-ketel het stookseizoen aankan en of er onderhoud nodig is.

Lees meer