Werkvoorbereider Installatietechniek

Werkvoorbereider Installatietechniek
WERKVOORBEREIDER INSTALLATIETECHNIEK (Met ambities)

Wij zijn op zoek naar een ervaren en gedreven werkvoorbereider met ambities! Een spin in het web die samen met een team specialisten de projecten, in vooral renovatie/verbouw en woningbouw, kan aansturen. Een baan met veel variatie, vrijheid maar ook verantwoordelijkheid. Ben jij goed in het creëren en bewaken van overzicht waardoor jij goed met stressvolle situaties om kan gaan? Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden, neem jij graag initiatief en durf jij de stap te nemen? Dan zoeken wij jou!

JE WERKZAAMHEDEN

Als werkvoorbereider houd jij je met jouw assistent werkvoorbereider bezig met het leiding geven aan technische installatietechnische projecten van aanvraag tot en met de oplevering en nazorg. De projecten zijn veelal verbouw/renovaties/woningbouw bij bestaande relaties. Je hebt het contact met de klanten, coordineerd projecten en werken, beheert inkoop en je plant jouw medewerkers zo efficiënt mogelijk in, coacht ze en zorgt ervoor dat de neuzen dezelfde kant op staan. Je houdt je klanten tevreden en jouw betrokkenheid zorgt ervoor dat het werk op de projectlocaties wordt uitgevoerd zoals we hebben afgesproken. Daarnaast heb je een scherp oog voor kosten en zorg je voor een tijdige financiële afhandeling van het project. Een hele afwisselende functie dus met veel verantwoordelijkheden; geen dag is hetzelfde en je schakelt met veel mensen op verschillende niveaus.

WIJ VRAGEN

Jij bent communicatief sterk en communiceert met collega’s binnen alle lagen van de organisatie. Je bent stressbestendig, creatief en prettig om mee samen te werken. Prioriteiten stellen is als een tweede natuur voor jou en je beschikt naast project kennis- ook over technische kennis en ervaring. Je bent een teamspeler en kan goed samenwerken met anderen om met elkaar het beste resultaat te bereiken

Je hebt minimaal een MBO 4 opleiding richting installatietechniek en ervaring als werkvoorbereider.

WAT BIEDEN WIJ

Een zelfstandige en verantwoordelijke baan met ruimte voor eigen inbreng, nieuwe ideeën, initiatieven en ondernemerschap. Naast je, heb je gedreven collega’s die bereid zijn elkaars kennis te delen om samen verder te groeien in deze veel vragende branche waar betrokkenheid en dienstverlening voorop staan. Wij zorgen voor een mooie werkomgeving en prachtige projecten.
Dit allemaal in een prettige, open en informele werksfeer waar we je de mogelijkheden bieden om je als professional te ontwikkelen maar waar je vooral jezelf kan zijn. Ook vinden we het belangrijk dat je regelmatig kunt ontspannen. Daarom bieden wij, bij een fulltime dienstverband, 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen per jaar.
Daarnaast krijg je, naast een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder auto, laptop en telefoon, de mogelijkheid om 4 dagen te kunnen werken.

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden?
Bel 0315-323005 of app, of stuur een mail naar info@hendriksenbv.nl.

Hendriksen Installeert & onderhoudt
Ijsselweg 33  7061 XT  Terborg

Uitgelicht

Zo werkt het bij Hendriksen

Eerlijkheid en vertrouwen is de basis in alles wat wij doen voor onze particuliere en zakelijke klanten, partners en leveranciers. Niet gek dus dat dit ook de basis is voor de relatie met en tussen onze medewerkers.

Lees meer
CV-onderhoudsabonnement

Een goed werkende CV-ketel bespaart veel geld. Na verloop van tijd neemt het rendement van het toestel vaak af. Daarom is het verstandig om jaarlijks te controleren of je cv-ketel het stookseizoen aankan en of er onderhoud nodig is.

Lees meer